Branding

De brand strategy is het fundament voor de toekomst van uw merk. Van het bepalen van marktpositie tot het uittekenen van een werkplan om zo snel mogelijk uit te groeien tot een volwaardige speler binnen uw segment. Een goede merkstrategie is het belangrijkste element voor de toekomst van uw merk.

Graphic design

Design en vormgeving, het zit in ons DNA. Reclame design (RCLM DSGN) bestaat uit mensen met specificaties in grafisch vormgeving en webdesign, onder de creatieve leiding van een ervaren director. Grafisch ontwerp is de stille ambassadeur van uw bedrijf. Het geeft uw bedrijf de uitstraling die het verdient en dat in samenwerking met de normen en waarden van uw merk.

A brand for a company is like a reputation for a person. You earn reputation by trying to do hard things well.

Concept thinking

Mensen begrijpen is een uiterst waardevolle bron bij het ontwikkelen van boeiende concepten en positionering van merken en brands.
Door onze expertise en knowhow, weten we hoe we moeten brainstormen om samen met u tot de beste ideeën te komen. The sky is NOT the limit. Het opbouwen van conceptideeën maken uw merk nog opvallender in de wereld van vele prikkels.

Social media

Door niet wekelijks actief te zijn op sociale media loop je potentiële klanten mis. Tijdsgebrek? Gebrek aan inspiratie? Gebrek aan opvolging? Je social media uitbesteden? Het kán! Wij beheren jouw social media kanalen op een professionele manier. We posten enkel berichten die bij jou en jouw bedrijf passen en dus jouw ideale klanten aantrekken. Hoe doen we dat? Door content te creëren met een meerwaarde. 

Ontdek onze sociale media pakketen

Photography and video is the simplest thing in the world, but it is incredibly complicated to make it really work.

Photo and video

Video en foto is een onmisbaar onderdeel geworden. Wij denken niet alleen out-of-the-box, maar we gaan ook out-of-the-country voor diverse internationale bedrijven. Een video-clip, testimonial, productfilm, teaser, tv spot, videoboodschap, enz. Video online inzetten via uw sociale media kanalen kan perfect met onze afgeleverde videoformats.

Print

Bedrijfsbrochure, reclamefolder, visitekaarten, P.O.S. materiaal, promogadget, rollbanner,  spandoek, affiches, flyers, briefhoofd of krant. Oplage en type drukwerk bepalen het drukprocédé. Dat u dankzij onze “one-time-shop”-methode onmiddellijk en rechtstreeks kan laten thuis leveren of op de kantoren. Door onze vakkennis en ons nauw contact met diverse leveranciers in binnen- en buitenland bezorgen we u het drukwerk op maat.