Branding radio op jouw bedrijf

Bedrijven staan vandaag voor de enorme uitdaging om werknemers binnen het bedrijf gemotiveerd en betrokken te houden; op de werkvloer alsook zij die vanop afstand moeten werken. “Branding Corporate Radio” is dé ideale formule om daar iets aan te doen”. Wij creëren een radioshow voor en door de medewerkers, met verschillende formats en muziek naar keuze.

Company radio

Radiomaken zit in ons DNA. En vanuit deze passie bieden we bedrijfsradio op maat aan,  een uitermate verbindend medium. Exclusief voor en mét de collega’s van je bedrijf. Zij volgen de uitzending via een unieke link of tijdelijke zendfrequentie.

​We bouwen onze content op van onderuit en maken er een volledig gebrande radioshow van, compleet met je eigen jingles, bedrijfsnieuws en reclamespots. ​

Tevens bestaat de mogelijkheid om een grote containerstudio in te richten. Die keuze ligt – net zoals de invulling en uitwerking van de show – bij het bedrijf én de collega’s die eraan willen meewerken. Unieke radio; met een juist evenwicht tussen entertainment en duidelijke corporate boodschappen. Het format scoort sowieso vooral op het vlak van teamgevoel en connectie.

Let’s go

City radio

Met ervaring van bij Club FM, Quindo, Radio United, enz. weten we perfect hoe we radio moeten brengen aan een breed publiek. Ideaal om als gemeente of stad uw boodschap op een originele manier te brengen.

City radio van RCLM DSGN is een coronaproof alternatief voor uw event of feest. Kies vandaag nog voor een origineel en creatief luik van je branding dat bij de stad hoort. We helpen u graag op weg.